Шоколадовата певица Прея припадна по време на тренировка в нов фитнес център на родния й софийски квартал „Люлин".

Певицата отчаяно се опитва да отслабне и пробва всевъзможни спортове, които съчетава с изтощителни диети. Резултатът - изгубила съзнание пред очите на десетки хора, научи „Всеки ден".

В последно време Прея е видимо вталена. С просто око се вижда, че се е разделила поне с 10-15 килограма от внушителната си доскоро осанка. Тя дори успяла да си хване ново гадже благодарение на по-стройната си фигура и нараснало самочувствие.

Въпреки това обаче гласовитата дама искала да сваля още и още килограми. Тя била на седмото небе, когато в близост до дома й открили нов фитнес, и веднага си купила карта. Там пробва всички тренировки, които центърът предлага, разкриха източниците на „Всеки ден". Доволна била от заниманията по йога и пилатес, но решила да ги разнообрази с модерните напоследък тренировки по канго джъмпс, за които се твърди, че най-бързо топят тлъстините. За тези, които не знаят, става въпрос за спорт с много подскоци, който се упражнява със специални обувки и е изключително изтощителен.

Обезсилената от глад Прея с готовност обула въпросните обувки и влязла в залата. Само след десетина минути обаче започнало да й прилошава. Въпреки това не се отказала и продължила тренировката, като ту спирала, за да си поеме дъх, ту започвала отново да скача. Инструкторката забелязала, че й е лошо, и предложила да спре тренировката, но певицата продължила да се мъчи, докато вече не можела да си стои на краката. Прилошало й и се наложило да я свестяват.

Въпреки притеснителната случка във фитнеса тя не се отказва нито от диетите, нито от спорта.

Сн.: Булфото