Соул певицата Прея ще се събере с майка си.

Двете живеят разделени от вече седем години, след като майка й отива на гурбет в Кипър.

„Всички казват, че аз съм боец, но тя е истинският боец. На нея й беше в пъти по-тежко, когато се разделихме, защото аз тук не бях сама – живях за известно време с един от вуйчовците си.

Тя беше тази, която остана съвсем сама”, разказа изпълнителката на „Малките неща” пред bTV. Въпреки това тя уточни, че двете продължават да се чуват и да си пишат по няколко пъти на ден. Моментът на завръщането от Кипър пък е съвсем скоро.

„Вече не съм зависима от нея. Тя работеше там, за да изплаща ипотека на апартамента, в който аз живея. Ситуацията вече не е толкова сложна”, обясни още Прея.

„Спира я единствено страхът, че ще ми бъде в тежест, както и че тя самата няма да е независима”, допълни още тя.

Междувременно на гости на майка й изяви желание да отиде и близкият приятел на певицата с шоколадов тен – Дичо. „Прейче, взимаш билет и ме водиш на гости в Кипър”, намигна бившият фронтмен на D2. Двамата се познават от повече от четири години, когато изгряващата звезда пяла в хотела на Дичо в Синеморец. „За две години спеше в моя апартамент, беше много отдадена на работата си. Дори с жена ми си станаха големи приятелки.”, разказа още поп изпълнителят.