За трети пореден път фитнес-сензацията Биляна Йотовска ще вземе участие в най-престижното модно събитие в България - Sofia Fashion week. X-nrgy crew, Прея, балетът The Sеcret garden show, както и световният и европейски шампион по културизъм – Митко Димитров и забележителната Гери Дончева ще участват в шоуто, за да го превърнат от дефиле в един истински пърформънс.

„Никога не изневерявам на себе си и този път съм подготвила истински спектакъл за представянето ни на Sofia Fashion Week. Момчетата от X-nrgy crew ще Ви раздвижат, а шоколадовото момиче с кадифен глас и изцяло нова визия ще пее за Вас! Красивите момичета от The Secret garden show, по традиция ще дефилират с новите екипи, за да ги покажат в пълен блясък, а моята половинка в живота, Митко Димитров, ще ме подкрепи от сцената! Заслужава си да гледате! Ще Ви очакваме!” – разкрива част от подготовката на ревюто Йотовска, дни преди ексклузивната премиера в рамките на софийската модна седмица.


От създаването на лейбъла, най-успешният ни представител в категорията IFBB „Бикини Фитнес“ твърди, че мотивацията за промяна може да се пробужда и от подходящия екип. Точно тази енергия тя влага в създадените от нея модели. Желанието й е да създаде увереност. За най-титулуваната бикини фитнес състезателка у нас, експериментирането с визията по време на тренировка е забавен начин да разнообразяваме спортните занимания. Атрактивните и удобни сетове на “Biliana Yotovska label“ са очаквано секси, но класически и стилно поднесени.


„Създадох нова, ексклузивна линия, вдъхновена от дъждовното лято тази година. Много от Вас вече бележат прогрес в залата облечени точно в този дизайн. Но за този сезон залагам на камуфлажа, при това в три разновидности. За борбени и целеустремени дами! Елегантно, спортно, удобно! Моята философия е много проста: стремя се да създавам уникален дизайн за безупречна визия и максимален комфорт! С целия ми професионален опит осъзнавам отлично колко е важно да се чувстваш уверен, докато постигаш целите си!

Независимо дали спортувате или се наслаждавате на свободното си време, облечени в комфортно облекло, всички погледи трябва да са приковани към Вас! Помислила съм и за най-малките детайли! Както знаете, колекциите ми са придружени и с необходимите аксесоари, за да бъде Вашият “сет” напълно завършен! Това Ви очаква и с новата есенна колекция.” – допълва Йотовска и с нетърпение очаква представянето си в рамките на най-престижния моден форум в България на 17-ти Септември, Понеделник, от 19.00 часа в зала EFE, на столичния хотел „Маринела”.