Това не може да е Хейдън Пенетиър! За малко да паднем от стола, когато зърнахме новата прическа на звездата от "Герои".

Разгледайте снимките и на други звезди, които са се подстригали и решете дали новата прическа им стои по-добре или по-зле.

Със сигурност Хейдън изглежда по-зряла с новата прическа, дългата чуплива коса допринасяше по-скоро за тийн имиджа й.

Харесва ни, че си позволява да експериментира, особено на нейната възраст.

Все пак винаги можеше да прибегне и до удължения.

*Хейдън Пенетиър: къса

За тези които не си спомнят къдриците на Хейдън, може да ги видят на долната снимка. Разликата е потресаваща, нали?

*Хейдън Пенетиър: дълга

Рене винаги си е падала по небрежната прическа – дълга и свободно пусната по раменете. Но само почакайте да видите как изглежда сега, след едно доста радикално посещение в салона.

*Рене Зелуегър: дълга

Преди няколко месеца носителката на Оскар се появи с модерен (и женствен) вариант на прическа тип купа. Дори и да не ви се вярва, в момента това е една от най-новите тенденции в света на модата. Чудим се само как ли се чувства Брадли Купър сега, когато вече не може да заравя пръсти в косата й?

*Рене Зелуегър: къса

Почти сигурни сме, че няма съществуваща прическа, с която Хали не би изглеждала великолепно, а и почти бяхме забравили колко добре може да стои тази дължина. Щастливка!

*Хали Бери: дълга

Но някак ни се струва, че този купонджийски вариант просто й отива повече. Изглежда смазващо страхотно, а и сутрешният й тоалет със сигурност ще й отнема по-кратко време. Но най-вече, открива това невероятно лице.

*Хали Бери: къса

Златистата грива на Гуини беше така копринена и впечатляваща по време на премиерата на Железният Човек 2. С умиление си спомняме за времето когато тя превърна късата коса в задължителна за всяко момиче.

*Гуинет Полтроу: дълга

Няма как да не признаем, че този стил е очарователен. Обожаваме дискретната фибичка, с която придържа бретона си. Предполагаме, че е била неустоима за тогавашния й приятел, Брад Пит.

*Гуинет Полтроу: къса

Хилари е променяла дължината на косата си може би най-много от всички свои холивудски колежки, въпреки че това се случва най-вече когато започва нова роля.

*Хилари Суонк: дълга

Тази руса, къса прическа подчертава силно изразената челюст на Хилари. Сами решете дали се е получило добре или не чак толкова.

*Хилари Суонк: къса

Актьорската кариера на австралийката някак остана на заден план на фона на новото й гадже Раян Филипе, който току що се бе разделил с Рийз. Но прекрасната й прическа не успя да бъде засенчена. И точно тогава...

*Аби Корниш: дълга

Тя и Раян скъсаха и тя отряза всичко. Обожаваме такива промени след раздяла, особено когато са толкова стилни. Браво на теб, Абс.

*Аби Корниш: къса

Не можем да се сетим за по безупречно красива звезда от Натали Портман. Би изглеждала чудесно дори и с избръсната глава. Я чакайте малко, че тя направи точно това...

*Натали Портман: дълга

Разбира се, наложи й се заради филма "В като Вендета", но дори и красива актриса като нея би трябвало да се стресне от машинката. Дори и да е така, Натали се постара да не го покаже и удари всички в земята по време на изявите си по червения килим, според думите на Тайра Банкс, тя изглежда „Жестоко!”.

*Натали Портман: къса

Повечето от нас познават Дженифър от ролята й на благоразумната съпруга в "Голяма Любов", а и тази дълга коса със сигурност отива на свежият й имидж в сериала. Но очевидно й се е приискало да поразбуни духовете.

*Дженифър Гудуин: дълга

Ох, как обичаме палави прически като тази. И така, с няколко кръцвания на ножицата на стилиста й, бе създадена една от най-модните прически за този сезон.

*Дженифър Гудуин: къса

Когато и да си помислим за Джулия Робъртс, в съзнанието ни изникват няколко неща: онзи смях, онази усмивка и онази коса. Влюбихме се в тези кичури още от ролята й в "Мистичната пица" – което още повече засили потреса ни когато тя сериозно ги подкъси.

*Джулия Робъртс: дълга

Спомняте ли си този стил от деветдесетте? Разбира се, сега ви се изглежда старомодно, но все още помним как ни се струваше адски откачено, как най-желаната коса в Америка посмя да се подстриже.

*Джулия Робъртс: къса

Вижте фотогалерия: Прическите на звездите: къса или дълга коса