Само за година Николета приключи всякакви отношения с някои от най-популярните българи, които бяха част от антуража й.

Безспорно най-медийна и най-неочаквана беше раздялата на пловдивчанката с „близката й дружка Азис”, пише bliasak.bg.

Певецът, който определяше Николета за своя модна икона; за жената, която го е научила на стил и как да съчетава дрехите си; с която обикаляше не само родните дискотеки, но и някои от големите европейски градове; я отряза от живота си, след като я обвини в предателство.

Фолк изпълнителят се усъмнил в приятелските чувства на Николета, след като в предаването й „Поверително” се появи клипче, заснето от самия Азис, в което той интимничи с друг мъж в леглото си. Васко не скри разочарованието си от постъпката на приятелката си, която сама призна, че е откраднала клипчето.



Той напълно я зачеркна от живота си, след като обяви, че самата тя с лека ръка е сложила кръста на отношенията им и то за единия рейтинг. Някои сметнаха този ход на Азис като пиар, предварително обмислен от него и Николета. Още повече, че самата тя отрече двамата да са скарани. Факт е обаче, че с днешна дата Васко тотално е отсвирил пловдивчанката и никъде не се появява с нея. Дори по-лошо. Той се сближи с най-големия враг на Николета – Алисия. В този ход на певеца феновете на Лозанова видяха очевидното му отмъщение.