Любимецът на жените Петко Димитров вече кръшка на новата си любима Яна Акимова, макар че са заедно от броени месеци.

Бизнесменът наскоро бил забелязан в нощен клуб в компанията на 18-годишна девойка, а хубавата танцьорка не се виждала никъде.

Яна Акимова скоро ще разбере сама какво е да ти забият нож в гърба, както тя направи с приятеля си Орлин Павлов, когото заряза заради ресторантьора, пише ''Всеки ден''. Още не признал връзката си с танцьорката, Петко Димитров вече започна да й изневерява. Според сигурни източници, близки до бизнесмена, той никога не е взимал насериозно флирта си с Яна. За него тя била само още една от много жени, които му се лепят като мухи на мед. Нямал нищо против да прекара няколко приятни седмици и дори няколко месеца с нея, но това било всичко, което искал от тази връзка.

Ето защо Петко използвал всеки удобен момент, за да се позабавлява с други дами зад гърба на хубавата Яна. Последното му завоевание била въпросната 18-годишна мадама, която била убедена, че да се появи някъде с Петко, е най-голямото възможно постижение за една жена.

Между другото, самият бизнесмен неведнъж е споделял, че Яна е хубаво и приятно момиче, но не е за него. „На мен ми трябва по-зряла жена, която може да се грижи и за детето ми", обяснявал той.

Танцьорката пък подхожда меркантилно към тази връзка. За нея най-важното било да намери пари за магистратура по мода в Италия, за което се надявала да й помогне Петко. Замине ли веднъж, не смятала да се връща в България.