Карайки колело – така поп фолк примата Глория вае изящната си фигура през последните слънчеви септемврийски дни. Това разкри самата певица, споделяйки снимка, на която позира до превозното средство на фона на морския бряг и демонстрира както енергична визия, така и резултатите от активното си спортуване.

На кадъра звездата е облечена със спортно облекло в черен цвят – клин и потник, прилепнали по тялото й, както и маратони и шапка със слънчеви очила, които да я предпазват от яркия пек на българското черноморие.



Макар да не е ясно в кой точно курорт изпълнителката на „Как бързо времето лети“ се наслаждава на почивката си, няколко дни преди това, тя беше споделила и още няколко кадъра от морското си приключение.

„Там където морето целува небето“, беше написала тя под една от снимките си, а на друга отново я виждаме да кара колело.

Припомняме, че през юни звездата се наслаждаше на морския бриз в съседна Гърция. И тогава изпълнителката на „Крепост“ не пропускаше да радва последователите си в социалните мрежи с куп снимки от почивката си.