Истински принц, световен топ модел, действащ политик, няколко спортисти и цяло семейство – това ще бъдат само част от Съквартирантите в шестото издание на VIP Brother в България.

Към тях ще се присъедини и български милионер, забогатял в Австралия и Нова Зеландия.

В Къщата нашенецът ще живее в обкръжението на родни знаменитости, а в реалния си живот той често общува със звезди от световна величина като Ръсел Кроу, Кейт Бланшет и Кайли Миноуг.

Списъкът с VIP личности, които пристигат у нас от чужбина, за да станат част от най-голямото риалити приключение, се допълва и от европейска кралска особа.

Това е първото издание на VIP Brother България, в което известни личности от чужбина ще бъдат пълноправни участници в шоуто, а не само гост звезди.

“В кастинга тази година избягахме от формулата известен, заради това, че е известен. Заложихме на успели личности от различни области, които обаче не са преекспонирани. За голяма част от звездите ни това ще е първо участие в риалити формат”, коментира водещият на VIP Brother 2013 Ники Кънчев в първото издание на предаването “На кафе” по Нова ТВ тази сутрин.

Общо 18 души ще живеят в изключително луксозната истинска Къща, която ще посрещне новите си обитатели с изненадващи пространствени решения и тематичен интериор. Имената на участниците се пазят в тайна до старта на шоуто, но от екипа издадоха, че във VIP Къщата ще живее цяло семейство. Интересно ще бъде и участието на действащ български политик, както и няколко спортисти от различни дисциплини, включително олимпийски медалист. 

VIP Brother 2013 стартира с извънреден лайв на 15-ти септември от 20:00 по Нова ТВ.