Херцогът на Кеймбридж принц Уилям разкри, че би искал да има две деца, след като му бил зададен директен въпрос от посрещачите му в Сингапур.

Докато поздравяваше събралото се множество пред Ботаническата градина, Уилям бил запитан колко деца планира да има и отговорил, че мисли да има две деца. Той обаче не уточнил дали херцогинята на Кеймбридж споделя същото желание, но двойката често обсъждала този въпрос.

Около 1000 души чакаха три часа, за да видят херцога и херцогинята, някои от тях припаднаха заради температурата от 31 градуса по Целзий, която се усещала още по-осезаемо заради високата влажност.

Двойката отдели около 15 минути, за да разговаря с хората от тълпата и да приема цветя, картички и писма във втория ден от обиколката им в Азиатско-Тихоокеанския регион. Херцогинята на Кеймбридж, облечена в бял бродиран костюм на Алекзандър Маккуин, получила като подарък детска книжка от 76-годишната Ейлийн Сеоу, майка на автора й Дейвид Сеоу.

"Синът ми подари копие на Селин Дион и тя роди бебе!", сподели възрастната дама. Тя обаче не посмяла да разговаря с херцогинята за деца, пише БГНЕС.