Близо 2000 евро струваше процедурата по присаждане на коса, на която Даниел Петканов се подложи точно преди 3 месеца. Лудият репортер и половинката му Алекс направиха специален репортаж за влога си по темата, снимаха клиниката и лекарите в Истанбул, а Дани подробно обясняваше на своите последователи ползите от интервенцията. Очакванията му бяха до месец първите резултати да са видими, а след още един – да се радва на гъста и хубава коса.

Днес, три месеца по-късно Петканов не сваля шапката от главата си. В Инстаграм профила си нито веднъж не е позирал без шапка, за да се види как върви процесът, който иначе така шумно рекламираше в началото. Единствено Paparak.bg попадна на автентична снимка на Дани от тези дни без шапка. Голото теме на Петканов е достатъчно красноречиво – ефект от скъпоструващата процедура към момента няма. Риалити героят има точно два косъма на главата и нищо чудно, че нонстоп ходи с шапка.

Според запознати, процедурата е била неуспешна, но Дани умишлено не коментирал провала по молба на клиниката. Под сурдинка се говори, че всъщност не е платил нито лев за присаждането – от клиниката са му го направили безплатно с уговорката да им направи шумна реклама в социалните мрежи.

снимка:инстаграм даниел петканов