От край време в народопсихологията на българката е заложена комплексарщина по отношение на гръдната обиколка, но се оказа, че дизайнерката и риалити героиня - Миглена Каканашева - Мегз, е изключение от мнозинството, пише hotarena.net.

Миньончето, макар и платежоспособно, не желае да е в отбора на силиконките. заради което отнесе много упреци в социалната мрежа. Тя сподели с многобройните си последователи, кадър от гостуването й на филмовите награди в Кан, на който кадър изпод дизайнеркста й рокля, нейно дело, в профил се вижда гърдата й.

Вместо адмирации за естествения й вид, много жени я нападнаха за смелостта да се покаже пред толкова голяма аудитория, с дълбоко деколте, при това без силикон. Напук на тях обаче, Мегз споделя, че няма никакви комплекси и макар да не е против подобен тип интервенции, съвсем не смята, че има нужда от такава намеса.

Ден по-късно световноизвестната певица Ciara също публикува свои снимки с подобен еротичен елемент, но за разлика от българите, американците не отправят критика, а поощряват подобна натуралност.