Жени Калканджиева окончателно излита от семейното гнездо.

Манекенката била непреклонна, развод с Тачо ще има, твърдят приятели на миската. Според тях драмата с ВИП съквартирантите ще се реши завинаги съвсем скоро, пише ''Всеки ден''.

„Семейството им вече е минало. Жени е твърда в решението си да се раздели със Стефан Манов", категорични са източниците.

Преди време, когато наяве излязоха първите признаци за разкол между двамата покрай връзката на Тачо с Зорница Линдарева, излезе информация, че Жени беше твърдо решена на развод, но впоследствие успяха да изгладят невротизираните си отношения.

„Сега наистина връзката им е на финала и пътят е само един - всеки да продължи сам напред", признаха аверите на Евгения.

Припомняме, че според слуховете, тя трябвало да обяви края на любовната идилия с мъжа си от малкия екран на шоуто „ВИП Брадър". За унизителния развой настоявал бургаският сикаджия Пламен Дишков - Кела, спряган като последния й любовник.



За забежките й потвърди самият Тачо, който към края на риалитито призна, че жена му има поне трима любовници - в Бургас, Варна и Рим. Връзката на шефката на „Визаж" с морския мутрафон обаче срещна жесток отпор от самия Красимир Маринов. Големия Маргин, който не веднъж е помагал на Калканджиева и дори и осигурил на тепсия модната агенция, бил ясен - връзката с Кела няма бъдеще.

Страховитият бос от СИК дори поставил ултиматум - Жени да прекрати всякакви взаимоотношения с неговия бургаски лейтенант и да се опита да запази брака си с Тачо. Маргина следял редовно изявите на Евгения в „Брадъра" и решил, че съпругът й бил готин и заслужавал втори шанс.

Информаторите обаче са категорични, че разпадащото се семейство е взело едно важно решение - двамата да се грижат на равна нога за сина им. Малкият Георги, кръстен на покойния баща на Калканджиева се роди на 7 септември 2009 г., две години, след като бившата Мис България се омъжи за никому неизвестният тогава имигрант от Испания.