Припомняме, че близо пред 600 гости любимецът на чалгаджиите Константин сключи брак със студентката Надя. Церемонията се състоя на 17 септември в Пловдив, в двора на хотел „Санкт Петербург”.

Пищната церемония, която се оценява на почти половин милион лева, беше подарък от приятели на Константин, пише skandalno.net.

ВИП- гостите бяха втрещени и от една неочаквана визита – скандалният лобист Красьо Черния се появи под ръка с приятелката си Магда.

След като сключиха граждански брак, младоженците и шумната им компания се преместиха в ресторант на олигарха Георги Гергов.

Свинарят от Маноле спести на приятеля си Константин хиляди левове за обилната гощавка. Според запознати, фолк-певецът ще се реваншира на благодетеля си като му пее безплатно на няколко партита.

Коцето спести още няколко хилядарки и от хонорарите на колегите си.

Фолк гилдията беше предвождана от Митко Пайнера и съпругата му Мария.

 *Митко Пайнера и съпругата му Мария

От по- възрастното поколение присъстваха Ивана, Нелина и Тони Дачева.

*Нелина и Тони Дачева

Иначе преимущество имаха по- младите – Андреа, Преслава, Борис Дали, Илиян и още много други.

*Андреа, Борис Дали, Цветелина Янева, Гергана

Мис Плеймейт Златка Райкова като никога се криеше от обективите на фотоапаратите заради приятеля си Павел, който се числи към родния ъндърграунд.

*Венета Райкова, Златка

Ресторантьорът Коко Динев не пропусна също да уважи празника на заклетия си сътрапезник Константин. Осеменителят на поп фолка отново предизвика шушукания, след като се появи без половинката си Емилия.

Безспорно обаче най- голям интерес предизвика появата на скандалния плевенчанин Красимир Георгиев – Черния. Първоначално никой не го разпозна, тъй като драстично е отслабнал. Черничкия изглеждаше доволен и явно проблемите му със съда изобщо не го тревожат.

* Красимир Георгиев – Черния и Магда

Бизнесменът бе разговорлив пред медии и пожела на младоженците всичката любов на света, пише podetepeto.com. Любимата му Магда пък обясни, че с Красьо са по-влюбени и щастливи от всякога. "Всичко върви прекрасно. Много съм щастлива, подчерта блондинката".

Бившата любима на Константин – Райна, също беше поканена на празненството. Македонката обаче предпочете да замине на почивка в чужбина.

Припомняме, че най-известната двойка във фолка се раздели в началото на 2009, въпреки че го обявиха пет месеца по- късно. Оказа се, че Константин още по време на връзката си с Райна, започнал да й кръшка с 20- годишната Надя. В момента младоженците очакват първото си дете.

Вижте видео:

Снимки: podtepeto.com