Вратарят на националния ни отбор Ники Михайлов е изневерил на Алисия с една от най-близките й приятелки. Синът на Боби Михайлов от месец върти любов с моделката Александра, която доскоро беше като сянка на фолк певицата, пише „Всеки ден".

Ники е известен с това, че не може да си го държи в гащите, но този път е преминал всякакви граници. Въпросното момиче се казва Александра и е от най-близкото обкръжение на чалга дивата. За нея Ася от Вакарел е изтъквала няколко пъти, че е сред малкото й истински приятелки, които я подкрепят и са й опора. Самата Алекс е доста по-млада от изпълнителката и е по-естествена от нея.

Фолк певицата вбеси до такава степен Михайлов, че вратарят бе принуден буквално да я изхвърли от апартамента си с помощта на охраната. Циркът се разигра в тузарското жилище до бившия хотел „Кемпински", който сега се казва „Маринела".

Причината за беснеенето на бившата на Божинов е било разкритието й, че Малката Перука й кръшка именно с красивата й приятелка. Тя научила, че той дори е отишъл на море, като излъгал Алисия, че е на лагер с отбора си. Мамин Ники не изтърпял истериите на чалга дивата, бързо й събрал багажа и го изхвърлил от апартамента си.

„Алисия неведнъж прощава изневерите на вратаря. Преди това същата история се повтори и с Валери Божинов. Той й кръшкаше на поразия, а тя преглъщаше. Сега е много наранена от двойното предателство", коментират близки до чалга фурията.

Ники и Алекс се запознали именно покрай изпълнителката на „Карамел", но искрите помежду им започнали да прехвърчат едва в началото на лятото. Двамата започнали да общуват все по-често в средата на юли, а през август вече отишли заедно на море зад гърба на Ася. Самата чалга певица от няколко дни се е затворила у дома си и отказва каквато и да било комуникация с външния свят.