Приятелката на актьора Ал Пачино иска дете от него, съобщават британски медии.

Аржентинката Лусила Полак има 14-годишна дъщеря Камила от първия си брак, но признава, че иска още деца от 71-годишния актьор.

В отговор на въпрос дали мечтае за бебе 32-годишната манекенка отговаря: "Понякога си мечтая. Има момент, когато си мисля: "Няма ли да е чудесно да имам още едно дете?". Защото съм на етап, когато съм сигурна, че много ще се наслаждавам на майчинството. Аржентинските жени са много майчински настроени, поради което вероятно мъжете се влюбват в нас. Но от друга страна си мисля: "Дали трябва да започна отново, да не спя много, да сменям пелени, да загубя свободата си...".

Лусила не е сигурна дали е практично двамата с Ал Пачино, който има три деца от предишните си връзки, да се оженят, но е щастлива с връзката, която имат.

"Не зная дали ще се оженим. В момента имаме прекрасна връзка, която е идеална. Много сме щастливи, споделяме много, но той има три деца, а аз имам Камила. Подкрепяме се много взаимно, но сме си добре така", сподели Лусила пред британското издание на сп. "Хелоу".

Тя разкрива още, че разликата във възрастта не им създава много проблеми, тъй като Ал Пачино е млад по дух.

"Той е на много по-млада възраст в емоционален план и всекидневието му е сходно повече с това на мъж на 40 години, отколкото на 80-годишен човек. Освен това той е невероятно секси, никой не може да отрече това, нали?", пита риторично Лусила, пише БГНЕС.