Приятелката на Симона Загорова Никол Тодорова се нареди сред новите осем талантливи певци, които се класираха в неделя вечер за четвърт финала в „Гласът на България“, който ще бъде излъчен на живо на 20 май от 20.00 ч. по bTV. В рамките на първия жив концерт на сцената ще се качат по четирима финалисти от всеки отбор. В тима на фолк певицата Камелия своето място извоюваха Гергана Великова и Никол Тодорова, които се присъединиха към Оливия Николова и Никола Чочев. Никол заслужи и адмирациите на публиката, която я провъзгласи за безспорен победител.


Миналогодишният носител на короната в шоуто Иван Лечев взе финалното решение да поведе към четвъртфинала Ния Петрова и Симона Захариева, които ще пеят на живо рамо до рамо с Никола Здравков и „Трио Тринити“. Сериозна конкуренция и неочаквани представяния в неделя вечер имаше и в отбора на Поли Генова, която реши да даде втори шанс на един от фаворитите си Анна Азатян, която отива на финалите заедно с Александър Савов, Виктория Динкова и Анастасия Белявская. Трудният избор кои да бъдат последните двама финалисти в отбора му накара Графа да трепери от напрежение. Финално той се спря на двамата участници, които открадна по време на вокалните двубои - Ягода Тренева и Рафаел Пашамов. Те ще се борят за зрителския вот на 20 май срещу силна конкуренция в лицето на Симеон Желязков и Мария Пашалийска.


След като събра отбора си, който да го представлява на четвъртфиналите в „Гласът на България”, Владимир Ампов – Графа направи специална изненада на своите таланти, като ги запозна с голямата френска звезда от български произход Силви Вартан. Симеон Желязков, Мария Пашалийска, Ягода Тренева и Рафаел Пашамов имаха удоволствието да се срещнат лично с Вартан и да получат от световната звезда ценни съвети за представянето си на концертите на живо, които предстоят в шоуто. Опитната певица ги посъветва как да се справят с адреналина на сцената и им даде важна насока за това какво търси публиката у всеки артист: „Всеки от вас има собствен стил, но най-важното е да правите това, което правите със страст, а не, за да бъдете известни или за пари. Защото публиката чувства и знае кога си искрен”.