Елен Колева е на път да се събуди от розовата приказка с бизнесмена Александър Найденов.

В последно време майонезеният бос е “врътнал кранчето’ на хубавицата и тя е принудена отново да се завърне към професията си на актриса.

От няколко седмици репетира усилено за нова постановка в монтанския театър. В родния си град тя се изявява на една сцена с пастрока си, който също е актьор.

На Елен Колева й беше най-хубаво през пролетта, когато любовта й с 26 години по-стария богаташ беше в разцвета си. Тогава синеоката звезда заряза сценичните си ангажименти и благодарение на влиятелното си гадже се уреди за водеща на готварското шоу на Слави Lord of the Chefs, пише БЛИЦ.

Само че славата на самата Елен се оказа твърде мимолетна. Според запознати, подгонен от финансовата криза, майонезеният бос не можел повече да угажда на капризите на актрисата и й заявил, че ако иска да остане с него, трябва да бъде доста по-скромна в претенциите си.

Виждайки, че няма голям избор, засега Елен е склонила да не го зарязва. Злите езици обаче казват, че намерението й е просто да го изтиска до шушка, след което да се прехвърли на друг заможен господин.