Преслава и Галена бяха забъркани в нов конфликт, след като преди ден търновката спечели класацията за видеоклип на годината, побеждавайки Преси. Според вестник "Галерия" ябълката на раздора този път е последната песен на добричлийката „Обратно в играта“. Оказало се, че голяма част от кадрите били взаимствани от клипове на Галена. Най-голямо е сходството с екранната визия към песента „Една жена“, която излезе преди три години.

В нея действието се развива на фона на големи римски колони, а група мъже в черни костюми са обкръжили Галена. Случайно или не, точно такива са голяма част от сцените и в последното видео на Преслава, писа „Галерия“.

Истината е обаче, че и видеото Преси е като излязло под индиго от друг, много по-стар, но и много по-велик клип-този на Мадона с песента „Материално момиче”. Феновете на Петя дори й напомниха за „взаимстването” веднага, след като тя пусна на страницата си във Фейсбук кадри от подготовката на „Обратно в играта”. Когато пусна своя клип преди четвърт век, Мадона пък бе обвинена, че е окрала легендата на Холивуд Мерелин Монро. 

Що се отнася до Галена, в „Една жена” има само няколко секунди с римски колони и мъже в черни костюми, но по-нататък видеото продължава с доста по-горещи кадри. За сходство в двата български клипа, макар и далечно, е много трудно да се говори.

Междувременно Преси от утре отново ще се върне на сцената. Красавицата има участие във Варна, след като в последните десетина дни на февруари изненадващо отмени всичките си концерти.