Очевидно драмите в „На кафе“ са твърде дълбоки, а обстановката-тягостна, след като по никое време най-дългогодишната водеща Гала си взе почивка и отпраши на морето. Тя пусна няколко снимки от красиво крайбрежие без да уточнява къде се намира, същото направи и половинката й Стефан, който използва отпуската, за да се научи да кара сърф. По същото време дъщерята на Гала Мари Константин се регистрира от Царево, но дали тя е с известната си майка Hotnews.bg не се наема да гадае.

Докато водещата я няма освен предварително записани от нея срещи вървят и разговори с гости в ефир, в които се пробват две от репортерките на предаването –дъщерята на Иво Танев Албена и Ася Енева.

Явно е, че двете не могат да заемат изцяло мястото на титулярката, но очевидно в предаването ще има промени през есента и те може би включват даването на по-голяма роля на младите репортерки за сметка на поизчерпаните панелести и Гала.

Тя очевидно е на прага на силите си след скандала с Ева Веселинова и затова е решила, или пък е била пратена в неочаквана ваканция малко преди предаването да спре за традиционната лятна отпуска, каквато има всяка година.

Все пак плевенчанката от утре отново ще е на екран, но докога само времето ще покаже.

снимка: инстаграм