Благотворителната изложба "Големите за малките”, в която са представени творби на Димитър Бербатов и бившият премиер Бойко Борисов направени съвместно с художника Албино Питти, вече могат да бъдат закупени.

Изложбата ''Големите за малките'' ще се проведе от 16 до 19 май в ''Дом на науката и техниката'' в София, а Албино Питти ще дари 60% от приходите от продадените картини и билети на фондация ''Димитър Бербатов'', като идеята му е средствата да бъдат използвани за подпомагане на талантливи деца в България.

В края на кампанията ще бъде изтеглена томбола, в която един от закупилите билет ще спечели оригинална картина на Албино Питти, а петима ще получат възможност за лична среща на кафе с някой от гост-художниците.

Гост-художници в кампанията са още Валя Балканска, Васил Найденов, Гала, Илиана Раева, Йордан Йовчев, Нешка Робева, Ники Кънчев, Сергей Станишев, Сестри Малееви, Слави Трифонов, Станка Златева, Стефан Данаилов, Стефка Костадинова, Стоянка Мутафова, Христо Стоичков и много други, пише bliasak.bg.