Пореден скандал се вихри във „ВИП Брадър” преди последните елиминации за сезона, които са довечера.

За изгонване са номинирани Албена Вулева, Влади Въргала, Наско Месечков, Камелия Воче и Иво Аръков. Двама от тях трябва да напуснат Къщата сред гласуване на зрителите, което обаче бе обявено за манипулирано от част от вече изгонените съквартиранти в този сезон, пише pik.bg.

„Няма нищо честно в елиминациите, защото продуцентите много ловко нагласят общественото мнение, както си искат. Имиджът на хората в Къщата се определя еднолично от тях. Когато искат да бъде махнат някой, пускат само неприятни клипове за него, както и обратното. То се случва сега с Аръков – всичко за него е само хвалебствено”, заяви една от звездите в Къщата, която вече бе изпъдена.

Доказателство за думите й са последните няколко предавания на „ВИП Брадър”, както и клиповете и новините, които се пускат в интернет страницата на шоуто. За Иво Аръков те са наистина единствено хвалебствени и го представят в най-добрата му светлина.

Дори майката на Албена Вулева Людмила Захажаева, която плюе съквартирантите наред, в последните дни се изказва повече от ласкаво за Акъров. „Той е много добър човек и непоклатим”, изцепи се рускинята, която само допреди дни не го харесваше никак.