Продуцентите от „Междинна станция” Иван Христов и Андрей Арнаудов явно няма да се разделят без проблеми с досегашната водеща на „Папараци” Николета Лозанова.

Пред телевизия BiT Иван Христов призна, че бил изненадан от решението на плеймейтката да обяви своеволно на личната си страница във „Фейсбук” напускането на телевизионния таблоид.

Бяхме се разбрали това да стане в понеделник и всички промени да бъдат съобщени заедно, поясни той.

Припомняме, че Лозанова в петък пусна съобщение, че вече няма да е водеща в Би Ти Ви, което явно доста е подразнило продуцентите. „Би Ти Ви и ние от „Междинна станция“ смятаме, че раздялата ни с Николета Лозанова е най-доброто за предаването „Папараци“, категоричен е продуцентът. Той заяви, че решението за напускането на Николета Лозанова е взаимно – взето от нея и от продуцентите.

„Бях изненадан, че Николета Лозанова публикува информацията във Фейсбук профила си, тъй като нашата уговорка беше това да бъде официално оповестено от нас, а не да бъде пускано своеволно, без наше знание и в нарушение на договора ни с нея“, допълни Христов.

Той призна, че е имало момент на тайни разговори с Венета Райкова, но колко време е продължило това, не пожела да разкрие.
Христов обяви, че ако Лозанова влезе във „ВИП Брадър”, ще дължи сериозна неустойка, но не назова точна сума.