След години криене зад кулисите на култовото предаване „Огледала”, над 200 музикални клипа и телевизионните варианти на редица конкурси за красота и работа в телевизионната журналистика, продуцентката Александра Иванова застава от другата страна на камерата. Поканата идва от собственика на tv.codefashion.bg Мария Бонева. Преди това Александра свали 45 килограма за девет месеца, благодарение на драстичен хранителен и спортен режим.
Днес 46 годишната Алекс е в най-добрата си форма. В момента бившият телевизонен продуцент съчетава снимките за коментарното студио „FaceControl” с висшето си образование.


„Като студент по богословие, мога да кажа, че съм предприела кръстоносен поход срещу лошия вкус” – споделя Александра и допълва - така се стигна и до „FaceControl” Коментарното студио ще осъжда престъпленията към добрия вкус. Първата тема е посветена на жената, която отнесе на-много критики в интернет пространството „Генерал Деси, жената, която умее да вбеси хората, които демонстрираха лошия си вкус публично.” В пилотния брой президентската съпруга ще обсъждат Александра Иванова, пр-експерта и специалист по протокол Ива Екимова, арт-директора на Codefashion Антон Узунов и ценителя на женската красота Любен Дилов-син.


Броени дни преди избора на най-сексапилната претендентка за титлата, „Плеймейт - пиршество на кича?” е актуалната тема, която водещата ще дискутира със своите гости.
„Медиите и социалните мрежи ни заливат с информация и лош вкус. Модни гафове, кич, ПР издънки и пошлост” – коментира водещата старта на предаването си и допълва: „За първи път в България стартира предаване за професионална, модна и светска критика. Безпощадните коментари и професионални анализи на визии, клипове, реклами, поведение в общественото пространство, протоколни и модни гафове ще бъдат акцент на „FaceControl”.