Луксозен рожден ден спретна за популярните сестри Ивайла и Божидара Бакалови, продуцентът на "Фермата" Ники Николов. Един от най-богатите телевизионери у нас, организира празненството по случай 39-ия им рожден ден в скъпарския ресторант "Лебед" на Панчарево, видя HotNews.

Николов, който е дългогодишна половинка на Божидара, влезе в ролята и на водещ, а програмата включваше и шоу на илюзиониста Данчо, който ще бъде един от участниците в предстоящия сезон на "Фермата". Това обяви самият Николов, който видимо беше в приповдигнато настроение и заяви пред всички: "Някак си се случи така, опитах и успях да завладея едно от лицата на нашето вътрешно парти". Думите му бяха адресирани към Божидара, която сияеше от щастие облечена в лъскав панталон и риза като част от кимоно. Ивайла пък избра удобството на дълга синя рокля с V-образно деколте.

На купона са присъствали само най-близките приятели на Ивайла и Божидара, сред които е била и дизайнерката от "Рошавата гарга" Албена Атанасова, гримьорът Цецо Андреев и фризьорът на Анелия - Мирослав.