Няколко дни след като Софи Маринова бе избрана да представя България в "Евровизия 2012", управителят на Сънни Мюзик Крум Крумов излиза с официално съобщение до медиите.

Ето и официалната позиция на продуцента на нашата представителка в европейския конкурс:

„Ще говоря сега, защото смятам, че най-добре е разбор на дадено събитие да се прави след като то приключи, а не преди него.

Софи Маринова и целият екип на „Сънни Мюзик” благодарят на Господ и на всички хора, които бяха съпричастни с това събитие и дадоха своя глас за нея. Благодарни сме и на останалите участници в конкурса, както и на целия технически екип, реализирал конкурса. Уважение и благодарности и към Десислава, защото както Деси спомогна за спечелването на Софи, така и в обратния случай ние бихме помогнали на нея, ако резултатите бяха в нейна полза. /Който не ме разбира чисто математически, да погледне финалните резултати/.

Радвам се, че на финала в Баку ще отиде реален артист-изпълнител, избран от публиката, а не от хора, които държат само на своето мнение и не зачитат друго. Видно беше, че членовете на Академията симпатизират на един от участниците.

Относно слуховете за купения вот, които се разпространяват в медийното пространство, ще кажа: Тези, които смятат, че вотът е купен, са си прави. Тези, които мислят, че вотът е честен, са прави. В крайна сметка, който има нужда от нещо нечестно, се храни от това, а който има нужда от истината, се храни от истината. Ние сме свободна държава и всеки има право да говори каквото си иска. Има една сентенция: „И да мислиш, че можеш, и да смяташ, че не можеш – и в двата случая си прав”, защото изборът е твой.

Държа да осведомя всички, че конфликт между Десислава и Софи никога не е имало, няма и се надявам да няма.

Относно парчето „Любов без граници” – то е купено още през 2010г. Оттогава е разговаряно с много хора и са търсени различни варианти за неговата най-добра реализация. Радвам се, че успяхме да го направим по най-добрия начин засега и доказателство за това е как го приемат феновете и победата с него на Софи Маринова в конкурса за "Евровизия".

Няма да скрия, че имаше идея песента да бъде реализирана като съвместен дует на Софи и Десислава, говорено е и с други изпълнители, но на финала решението ми беше Софи да изпее парчето сама. И резултатът е виден.

По повод изказванията и отношението на някои творци от миналото, ги адмирирам, че ни използват за трибуна, но не бива да се заблуждават, че сега и по този начин ще могат да се реализират отново, както бяха едно време.

Искам да изкажа и радостта си от факта, че парчето „Любов без граници” се приема много добре в цяла Европа, а в съседна Турция дни наред не слизаме от челните страници на вестниците и то с положителни коментари.

Надявам се, че в Баку на 26 май освен Турция, и другите държави ще ни подкрепят и ще имаме възможността да докажем отново, че правилният избор на България е Софи Маринова.

/Крум Крумов/