Безплатни консултации за двойки с репродуктивни проблеми в София. Световно известния Проф.Д-р. Тимур Гюрган (президент на световната ин витро организация 2015г.-2017г.) към болница Медикъл Парк в Истанбул гостува за първи път в България. Консултациите ще бъдат проведени на 13.10.2018 г. и 14.10.2018 г. в офиса на веригата болници в София.

- IVF лечение (ICSI)
- Вътре маточна инсенация (IUI ваксинация)
- Проследяване на овулацията (COH)
- Репродуктивна хирургия (Клинична лапароскопия)
- Ембрийонно оформяне (Assisted Hatching)
- Генетични тестове
- Замразен ембрионен трансфер
- Замръзяване на ембриони
- Методи за хирургична сперма
- Анализ на спермата ДНК и анализ на FISH
- Избор на сперматозоиди с микрочип Embriyoskop
- Обединяване (pooling)
- Кo-култивиране
- Ваксина за бременност
- Ендоскопска хирургия
- Ракови образования при женските дентални органи

Проф.Тимур Гюрган завършва академичната си кариера през 1985 г.в университета`` Hacettepe ``Истанбул специалност акушерство и гинекология. Работил е като преподавател в катедрата по гинекология, репродуктивна ендокринология и безплодие в университета до 2014г.

От 1986г. работи като научен сътрудник в
- London hospital medical college / Англия,
- Stbartholomew's hospital / Англия
- Lister hospital, / Англия
- London Bridge Hospitalve Guy's Hospital / Англия
- Haddasah University / Израел.
- Vancouver Biritish Colombia University / Канада,
- Kornel Hospital IVF Център / САЩ
- Infertilityand на; The Institute for Reproductive Medicine and Science / Ню Джърси - САЩ;
- Центърът Biology Associates/ Атланта - САЩ
- Нарушения на възпроизводителната хормони в Bournhall clinic във Великобритания,
- IVF и безплодие в Германия университет в Хайделберг
- Oбразователни и изследователски дейности по ендоскопска хирургия в Католическия университет и в световно известни болници и центрове в света .

Той имал възможност да работи заедно с водещи преподаватели по репродуктивна медицина, асистирана репродуктивна техника, микрохирургия и ендоскопска хирургия .

Професор Д-р Тимур Гюрган е пионер в дейностите на репродуктивната медицина в Турция.
През 1988 г. ESHRE ( European Society of Human Reproduction and Embryology- Association) и става член на тази асоциация и повече от десет години работи в Международния научен ръководен комитет. Същата година е и члена на American Society for Reproductive Medicine .European Society for Gynecological Endoscopy (Европейска асоциация гинекологична ендоскопия), един от основателите и организацията между 1996-2001 г. член на борда .middl . В близкия изток Fertility Society (MEF,) (Middle East асоциация на Възпроизвеждането). Вземал е длъжности и в международен научен комитет Amerikan Association Gynecological Endoskopi , представител е и на асоциацията в Турция.

Проф.Д-р.Т. Гюрган организира и 20 национални и международни конгреси, симпозиуми и семинари.
Той е основател на Международното дружество за ин витро оплождане. Работил като член на борда и генерален секретар, отговарящ за образователните дейности на сдружението. През май 2005 г. е президент на Международния световен конгрес по асистирана репродуктивна техника и генетика (IVF) в Истанбул. През 2015 г. в Копенхаген /Дания, Международната асоциация IVF (ISIVF) бе избран за председател на сдружението 2015-2017 година , през 2017 г. октомври в Анталия / е реализиран годишния конгрес управление на асоциацията Асоциацията ISIVF в Турция член на борда.
Mediterranean Society for Reproductive Medicine- Асоциация на Средиземноморска репродуктивна медицина (MSRM) е член на борда и е избран за президент на тази асоциация през 2017 г.

Европа през май 2007 г., най-големият и най-важният репродуктивна медицина асоциации ESHRE (Европейското дружество по човешка репродукция и генетика) е избран за член на Управителния съвет. Той е първият турски лекар, назначен за тази длъжност. Той е президент на ESHRE, която е една от най-големите асоциации на света за конгреса, който се проведе в Истанбул през 2012 г. и има 10 000 участия. Той също така е служил като генерален координатор на специалните групи по интереси в същата асоциация през 2013-2015 г. Автор е на повече от 100 научни статии, публикувани в национални и международни научни списания и международни книги. В същото време RBM Online, fertility sterility, mefsjournaland AAGL almaktadır.uluslarara място в международни научни списания като вестник на редактори и установени на специална важни конгреси и срещи, за да правят презентации и лекции .
Специални интереси включват разстройства репродуктивен хормон и менопаузата, гинекологични ендоскопска хирургия, болест на polikistikov, ендометриоза, бременност риск, са областите, свързани с човешката генетика с безплодие и ин витро оплождане. Тези издания са публикувани и осветяват международната литература.

Основана през 2010 г. в отпуск от Хаджеттепе университет в New Century Истанбулския университет, той е работил като учредител декан на Факултета по медицина и също така е работил като директор на Института за здравни науки на същия университет. По настоящем преподава в Университета Bahçeşehir, Медицински факултет, Акушерство и гинекология.
Служил е в продължение на 8 години в Бюрото за наука за бебетата на Министерството на здравеопазването. Участва в международни курсове по болнично управление
Той е един от водещите референтни центрове в страната с научен и клиничен успех в страната и борави с около 1500 пациенти годишно.
Автор е на повече от сто научни статии, публикувани в национални и международни научни списания и международни книги. Той също така е на редакционната колегия на международни научни списания като RBM Online, MEFS Journaland AAGL Journal.

Той е създал Liv Livestock Reproductive Endocrinology, Infertility и IVF Center на 3 март 2018 г. в Истанбулския университет.

Желаещите да се консултират или да зададат своите въпроси, могат да запишат предварително час на тел: 0888688805
Консултациите ще се проведат в София,  ул.Цар Самуил 1.