Галена отпразнува 15 години на професионалната сцена с луд купон в столичния Club XI Eleven. От екипа на звездата и дискотеката се бяха постарали да направят един незабравим празник за певицата. Галена се извини на всички, че е много болна и почти няма глас. "Винаги на най-важните концерти ще се разболея. Вкъщи всички са хванали грипа и не ме подмина и мен", каза тя. Това не я спря да изпее голяма част от песните си абсолютно на живо, с което показа за пореден път уважение към своята публика. Събралата се тълпа я подтикна към това да изпее и част от старите си хитове. А участието се превърна в един неспирен купон до сутринта.


Цялото заведение избухна на актуалните й хитове "Феноменален"; "Дай ми любов"; "Хавана тропикана; "Пей,сърце", но и на стари шлагерни песни като "Нищо общо", "Чупката" и дори дебютната й песен "Можеш ли". За нея певицата призна, че още се е лутала накъде да поеме, а за видеото се гримирала сама.


Изпълнителката бе изненадана от огромна 5-етажна торта, подарък от любимия й мъж Галин, който бе неотлъчно до нея през цялата вечер. От дискотеката в Студентски град пък подариха на Галена 3-литрово шампанско с щампа с нейния лик и лично послание. Музикантите от "Виво Монтана" също се включиха в изненадите, минавайки през задния вход се качиха на сцената при нея и изпълниха на живо вечно актуални парчета.
От колегите на голямата звезда бе Борис Дали, който се качи на сцената при нея и запяха дуета си "Намерих те". А Галена го помоли да я поздрави и с големия му хит "Пиян". Галена сияеше е в дълга червена рокля с огромна цепка от едната страна.