Нещастия преследват фолкпевицата Татяна тази година, затова нейни приятели са убедени, че тя е станала жертва на черна магия.

Пловдивчанката се разведе след дългогодишен брак и през сълзи призна, че въобще не очаквала да загуби семейството си. Тя бе принудена и да напусне дома, който делеше с бившия си и да инвестира сериозни средства в нова къща, в която се приюти със сина си. Нещастията обаче продължиха: майка й почина след експлозия на газова бутилка. Инцидентът станал във вторник по обяд в град Съединение. Жената се опитала да смени стара бутилка с нова, но се получило изтичане на газ, което е фатално дори и при по-хладно време. От най-малката искра газът се възпламенява и така бутилката се запалила. Изгоряла е част от фамилната къща. Незабавно на адреса са дошли екипи на пожарната и спешна помощ.



Майката на певицата бе настанена в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив с около 75% изгаряния,като 35 % от тях са в областта на гърба и седалището. Над 25% изгаряния се считат за фатални и очаквано майката на певицата почина днес. Татяна била в ужас от новото нещастие, сполетяло я без време. Близки обаче подозират, че врагиня е урочасала Татяна и тя трябва да се пребори с проклятие.