От 1 до 6 години затвор заплашват известния състезател по смесени бойни изкуства Станислав Недков – Стъки, след като се вряза с колата си в патрулка. Двамата полицаи, които са били в нея, пострадаха при инцидента. Той се случи в нощта срещу неделя на столичния бул. „Околовръстен път“, докато униформените пишат акт на нарушител. Срещу съпруга на бившата депутатка Юлияна Дончева е било образувано досъдебно производство под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура.

Обвинението гласи, че Стъки е извършил престъпление – причиняване на телесна повреда на повече от едно лице по непредпазливост. Едното ченге се е ударило във волана и е с гръдна травма и комоцио. Вече е освободен за домашно лечение, а другият е останал под лекарско наблюдение със сътресение на мозъка, след като отскочил в таблото, съобщи „Телеграф“.

Предстои да се докаже повредите средно телесни ли са, или тежки. В зависимост от това, съдът ако го признае за виновен, го грози лишаване от свобода от 1 до 6 години. Станислав няма криминални регистрации, а само една неплатена глоба за превишена скорост. Поради това най-вероятно ще се отърве с административно наказание.