Светлана Василева, известна още като Гонзовица, се оказа жрица на любовта.

Тя работела като компаньонка в модната агенция на Мистър България 2003 Мирослав Йончев. Това каза на заседанието по делото срещу Хамстера прокурорът Милко Момчев, предава "Телеграф".

Позовавайки се на думите на една от свидетелките – Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова, магистратът каза, че Светлана е работела като компаньонка в агенцията на Йончев и е участвала в подбора на момичетата.

От дълго време насам се говори, че Светлана е минала през леглото на Георги Иванов от “Левски” и на много други футболисти от тима.

На заседанието късно снощи стана ясно, че Ралица Тодорова е била доверен човек на Мистър България 2003 Мирослав Йончев.

Момчев се позова на показанията на жената, която разказва как предоставяла снимки на момичета на заможни клиенти.

Първоначално фотосите се разпространявали на дискове, а по-късно бил създаден специален мейл адрес “Салата Цезар”, по който се разпращали. Момичета били разделени на два класа – нисък и висок.

По думите на свидетелката стандартната сексуслуга струвала 600 лева за час, 800 лева за 3 часа и 1000 лева за цяла нощ. Половината от сумата отивала при компаньонката, а другата – в агенцията.

Светлана не само работела в агенцията на Йончев като компаньонка, но участвала в платен сеанс с друга жрица и свидетелка по делото – Камелия Хасан.

Ралица Тодорова разкрива, че момичетата пътували често и зад граница. Те имали клиенти в страни като Дубай и Белгия. Преди време, за да работят в чужбина, трябвало да се отчитат на агенцията с 50% от заработеното. По-късно обаче била въведена такса от 1000 евро на месец, пише БЛИЦ.