Три двойки от хитовата продукция на Нова „София ден и нощ“ прекратиха любовните си отношения в реалния живот.

Това са познатите в ролите си на Асен и Симона, Митака и Стефания, и Галя и Жоро. Феновете все още не могат да повярват, че Калина Иванова и Еди Канхуш, известни като тийндвойката в сериала, са взели подобно решение. Двамата безспорно бяха любимци на зрителите, тъй като любовта им пламна още в началото на продукцията, когато все още набира популярност. Мони и Асен, така както са познати от малкия екран, бяха близо година и половина заедно, като през това време нито един от тях не пожела да коментира връзката им извън и в сериала, писа „Телеграф“.

Лавината от раздели продължава и със следващата двойка, която ту се събираше, ту разделяше – Бояна Генова и Кристиян Кирилов. Този път раздялата им е окончателна. Бояна, по-известна като Малкото коте на Божинов, не само скъса с мускулестия мачо, но го изтри от социалната мрежа Инстаграм.

Последната раздяла връхлетя и последно събралата се двойка – моделката Калина Кузманова – Галя и Стефан Раденков – Жоро Италианеца. Аферата помежду им продължи няколко месеца, а краят бил поставен от младата дизайнерка. Тя била изключително заета извън ангажиментите си на снимачната площадка, а последното, от което имала нужда, е мъж. В момента била обсебена от идеята да гради кариера, което попречило на личния й живот.