Моделката Константина Живова е причината актьорът Александър Сано да се раздели с половинката си Нели.

Живова, която дебютира на малкия екран с ролята на проститутка в хитовия сериал „Под прикритие", се оказа доста палава и в живота, пише „Всеки ден". Макар да е омъжена, тя от няколко месеца върти забранена любов с Косъма от същия сериал, който преди да бъде убит, се подвизаваше сред мафиотите на Джаро. Двамата се крият упорито, но уви, наскоро са били засечени от половинките си.

Среброто от несъществуващото вече трио „Братя Мангасарян" не прави сефтето си в изневерите с Константина. За разлика от другите съперници на Нели Атанасова обаче, последната се оказала упорита като зараза. Дори факта, че е омъжена, а Косъма има сериозна връзка и дете от красивата водеща и бивша любовница на покойния Иво Карамански, не я спря. „Този път е сериозно, здраво е хлътнал", коментират с възмущение познати, станали свидетели на ласките между Косъма и моделката, подвизавала се доскоро в предаването „Сблъсък".

*Нели и Сано

Нели направо побесняла като разбрала за изневярата на Сано. Двамата имат дъщеря на 3 години - Ава, и крояха планове да сключат брак тази година. С тях живееше и 16-годишният син на Нели от връзката й с Карамански, убит през 1998 г. „Малкият Иво не помни истинския си баща, но със Сашо се разбират перфектно, като баща и син са. А след като се роди и Ава, станаха наистина идеалното семейство", разказват близки на двойката.

*Нели и Сано с децата

Бившата гимнастичка категорично отказвала да се среща със Сано и заявила, че от него вече не иска нищо друго, освен твърда месечна издръжка за детето си. Тя не криела болката и разочарованието си, че щастливата й връзка пропаднала заради някакво момиченце. През годините Нели винаги се е отнасяла с недоверие към слуховете за изневерите на годеника си, но сега, когато го е хванала в крачка, никога нямало да му прости, жалвала се тя на приятелки.

*Константина Живова със Сано (снимка: булфото)

Миналата година името на Константина Живова се свързваше и с друг актьор от „Под прикритие" - Мариан Вълев-Куката. Двамата бяха забелязани да излизат заедно, но отрекоха между тях да е имало нещо повече от общи приказки около сериала, в който на Константина предстояло да се снима. Това обаче даде основания Живова да бъде спрягана за ролята на дъщерята на Джаро. Едва преди премиерата на новия сезон стана ясно, че Йоанна Темелкова ще играе Ния Туджарова.

*Константина Живова със Сано

Заглавна снимка: Булфото