Новата седмица в кулинарното предаване „Черешката на тортата" започна със скандал.

В петицата VIP-ове са синоптичката Никол Станкулова, астрологът Оксана Станчева, телевизионният водещ Витомир Саръиванов, плеймейтката Светлана Василева, която бе и домакиня на вчерашната вечер, както и актьорът Иван Ласкин.

Въпреки че Светла се постара в приготвянето на вечерята, менюто и кулинарните й способности останаха на заден план.

Видимо притеснена, плеймейтката посрещна първите си гости сред които Никол, Оксана и Витомир. Актьорът Иван Ласкин закъсня, а когато най-накрая пристигна, само за секунди успя да провали вечерта на всички.

Още в самото начало Иван заяви, че никога не би седял на една маса с тези хора.

Той започна вечерта с лични нападки на тема външен вид към домакинята-плеймейтка: ''А ти защо си сложи толкова много грим? В театъра го наричаме прекалено много пастет". Светлана се опита да му обясни, че по принцип не се гримира толкова, но той продължи да я напада, казвайки че се е осведомил за нея от Интернет: "Трябва да ти кажа - беше впечатляващо!". Докато домакинята продължаваше с оправданията, че това което се пише за нея, не е истинското й аз, Ласкин избухна: "Това беше твоят задник!".

Последва и нападка за силиконовите й устни, след което обиди и кюфтенцата, които Светла бе приготвила.

"Така както го подхвърли кюфтето ме обиди, но ако го опиташ, уверявам те, че ще ти хареса", обърна се домакинята към наглия си гостенин. "Не е вярно това. Никога изгледа не е правопропорционален на качеството на употребата. Ето, колко добре изглежда Никол Станкулова", контрира Иван, нападайки и синоптичката.

"Много рядко ми се случва някой да се заяжда с мен", отвърна Никол. "Може би си свикнала да те ухажват. Имаш ли силикон в горната си устна", нападна я отново Ласкин. "Не, нямам никъде, то няма какво и да питаш", през смях отвърна тя.

*Витомир, Светлана и Иван

"Защо пишат за теб за теб жълтите вестници?", продължи с "остроумните" си въпроси Ласкин. "Защото няма за кого друг!", отвърна синоптичката. 

„Защо хората трябва да се интересуват от теб? Ти просто казваш колко градуса е в Добрич! От къде на къде!", продължи Иван. Никол се съгласи, че не й е приятно да пишат за нея по медиите. "В окото ти аз видях лек привкус на желание да си известна и е важно да се пише за теб в жълтите вестници. Защо ти смяташ, че е важно да се занимават с тебе?", продължи Иван.

 "Прави ли ти кеф да се заяждаш с 20-годишно момиче?", попита го красавицата. "Кеф е турска дума", отвърна той. "Какво значение има каква дума е?", недоумяваше дребнавостта на Ласкин Никол. Актьорът продължи с "остроумните" забележки след като Никол му каза, че му "сваля шапка за това, че играе в театъра" - "Ти нямаш шапка", отвърна й той.

"Защо си мислиш, че съм глупава", попита по-късно Станкулова: "Имам много качества, но няма да ги изтъквам". "Може ли списък", отново я нападна той.

Докато Ласкин не си поплюваше и без притеснения обиждаше дамите в компанията, те от своя страна се постараха като цяло да запазят спокойствие и да не отговарят с агресия на нападките му. Никой от компанията обаче не одобри поведението му.

"Какви мъже харесвате. Към Никол ми е въпроса. Аз харесвам ли ти?", попита Ласкин. "Ох, не знам какви мъже харесвам. Трябва със сигурност да е по-умен от мен", отвърна тя. "Това може да се случи и на катеричка", отново се изцепи актьорът. "Защо не избереш някой на твоето ниво, с когото да се заяждаш?", ядоса се синоптичката. "Защото си хубава" - отвърна той. "Хубави под път и над път", контрира Никол. "Ами точно това е проблема, че някакви хубави под път и над път ми ги слагат в предаване и не мога да издържа", продължи Иван.

По-късно Никол коментира на масата: "Беше много вкусно и всичко беше много хубаво преди да дойде той (визирайки Иван). Първите 10 минути ме изкара от равновесие, а от половин час ми се реве." 

"Ти никога не си била права, от равновесие не можеш да изкараш седнал човек", продължи с тъпизмите си актьора.

*Витомир, Светлана и Никол

Фенове на предаването веднага показаха възмущението си от наглото поведение на Ласкин:

"Иван Ласкин - брутален тъпак!", "Този Ласкин е отврат!!!!", "Ласкин се опитва да прави one man show, но май не осъзнава, че споменът за малкия Васко не е достатъчен, за да бъде симпатичен.", "Този Иван е много тъпо парче, мега селянин", "Появи се като див селянин ...с нагласата да се прави на най-умен и велик... и да се заяжда с всички и за всичко!!! Падна ми в очите, а ми беше симпатичен...", "Иван Ласкин е голяма свиня!",  "Не съм фенка на която и да е от девойките тази седмица, но на Ласкин кой по-точно му даде право да си избива комплексите за тяхна сметка??", "Този Иван Ласкин за какъв се помисли... Всеки ще си живее,ще мисли и ще прави каквото иска... Я да се успокои малко!", "Иван Ласкин няма право да се държи така. Какво демонстрира? Най-най ли е?", "Иван Ласкин от позицията на какъв анализира момичетата??? И аз не харесвам силиконката, но всеки има право да изглежда и да живее както иска, не разбирам той защо не види първо собствения си външен вид? И все пак мисля, че избива комплекси и всъщност харесва Никол!", са само част от коментарите.

След обидите които валяха по адрес на Ласкин на страницата на предаването от типа: злобаркин, говедо, жалък, дебел комплексар, хората се зачудиха насила ли са го накарали да участва в предаването: "Кой те е вързал с лайняво въже за това предаване, та не можеш да го прегризеш. Насила ли, зорлем си там...", пише потребител.

Коментиращите не пропуснаха да отбележат и участието на половинката му Алекс Сърчаджиева в предишните епизоди: "Ако Ласкин беше гледал по-внимателно участието на жена си (вулгарното й поведение и грозна лакомия), то тези момичета днес щяха да му се сторят като светици."

Масово хората заявиха, че вече не го харесват и симпатизират на дамите в компанията:

"Нямам думи ... Възмутена съм от държанието на Иван Ласкин! До сега съм си мислила, че е уважаван млад актьор, сериозен, с отговорностите и ангажиментите си. А се оказа, че е поредния комплексар. Недопустимо е такова отношение към домакинята! Недопустимо е така да се отнасяш към останалите дами на масата! Това показва липса на елементарно възпитание! От цялото предаване съжалих Витомир, защото се чудеше как да балансира конфликтните ситуации!", "Честно казано, ако това че си интелигентен и хай се демонстрира с агресивно, арогантно и грубо отношение, закъсняване за вечеря, обсебване на масата и опит да обиди всички... епа, я че си седим прост...", "Доброто възпитание на едни, означава да търпят лошото възпитание на други...".

В последствие дори го заподозряха, че всъщност си пада по красивата синоптичка:

"Харесвам Иван Ласкин. Грубовато отношение, което не разбрах и дано да не е опит да сваля Никол.", "Този начин на сваляне е присъщ за друга възраст, освен ако не кара втори пубертет...", "Странно,но точно това е поведението на един мъж,когато много харесва една жена.От безпомощност ОГЛУПЯ."

А вие одобрявате ли поведението на Иван? Очакваме мнението ви в коментарите.