Новоизлюпената чалга фурия Палома отпразнува рождения си ден най-напред в лек автомобил, а след това се прехвърли в ресторант. Заради затварянето на дискотеките протежето на Анелия не можа да направи голямо парти, но пък имаше заря като за Нова година.

Дебютантката най-напред показа в Инстаграма си снимки, на които позира с огромен букет от поне 100 рози. Вероятно те са подарък от ухажор или дори от интимен приятеля, но Палома упорито крие дали има мъж до себе си. За да усети истински празника, фолкпевицата аранжира превозното средство с балони, а "гостите" й в колата я изненадват с бутикова торта.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paloma (@palomaamitevaa)


По-късно Палома показа и кадри от купона в столичен ресторант, където се забелязва и фолк звездата Анелия, с която направиха дует и по този начин й удари сериозно рамо в начинанието. Младата гвардия на попфолка вече е първа приятелка и с фризьори и фотографи, които циркулират в обкръжението на певиците Мария и Андреа. Явно това е част от стратегията да получи по-добри услуги, коментират в бранша.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paloma (@palomaamitevaa)