Обожателят на миската Ивайла Бакалова ММА боецът Георги най-вероятно ще наследи Емил Русев в ролята на предателя в „Къртицата", пише „Всеки ден".

Бизнесменът - еколог бе разкрит, че е саботьорът след изключително вълнуващ последен лайв на „Къртицата" в събота вечер. На церемонията по избиране на новия саботьор в групата вчера вечерта на всеки един от участниците бе раздаден плик, където пише дали е избран за къртица. По предварителна информация тежката роля да бъде предателят три седмици преди финала ще се падне именно на Георги. Той бил идеален за целта, защото бил хем физически издръжлив, хем притежавал и умствените качества и хитрост, които са необходими за това.

След разкриването на Къртицата Емил Русев едноименното шоу по ТВ7 започва да става все по-заплетено. Саботьорът в Базата призна, че не е провалял умишлено мисии, защото Групата и сама се справяла с тази задача.

По-интересното обаче е твърдението му, че имало скрита Къртицата в предаването. Категоричен е, че не той е човекът, когото видяхме във видеото с главния редактор Ники Николов. В него Къртицата се кани да направи неочакван обрат във формата, искайки помощта на редактора.

„Ролята на Къртицата е като опънато въже между две високи сгради, по което трябва да минаваш и от време на време да те духа вятър. Жонглиране. Трудна е мисията. На мен ми пуснаха и една градушка, вкарвайки Виктория Джумпарова от моето минало. Тя е направила всичко възможно да влезе, но не очаквах, че ще я вкарат в шоуто. Помолих продукцията това да спре. Стресът ми дойде в повече", призна Емил пред ТВ7.