Маги Халваджиян е кръстник на фамилия Стораро, припомня отдавна известен факт "Уикенд". Продуцентът на шоуто “Като две капки вода”, в което се изявява големият син на известното семейство – Фики, дал идеята на баща му Тони преди години. Тогава Маги тъкмо стартирал кариерата си със снимане на фолк клипове, а Тунчев Фикрет Али, както е цялото име на Човека глас, правел първите си песни в компанията “Диапазон рекърдс” на Ненчо Касъмов.

Hotnews.bg  уточнява, че днес Маги громи чалгата където седне и където стане, нищо че не само е снимал, но е и близък с всички фолк величия като Стораро Изпълнителят от Шумен се представял с краткия вариант на първото си име – Тони. На снимачната площадка на поредния клип на Маги Халваджиян, тогава режисьор на видеото, му се сторило подходящо, може би като за бъдеща звезда, певецът да се представя само като Тони. И тъй като е живял в Италия, а и е винаги е следял чуждестранните продукции, бъдещият продуцент се сетил за гениалния оператор Виторио Стораро, носител на “Оскар”.

Веднага предложил на превеца да прибави Стораро към Тони. Бащата на Фики много харесал фамилията и оттогава е Тони Стораро.  “Всъщност много късметлийска фамилия, за която сме изключително благодарни на г-н Халваджиян”, каза преди време Фики в интервю. Големият син на Тони днес се изявява на музикалната сцена с фамилията Стораро, както и в шоуто на продуцента “Като две капки вода”.

Фики си спомня началото на музикалната кариера на баща си през 1998г. До преди да се преместят в София, баща му Тони свирел с оркестри в родния им град Шумен по кръчми и съмейни събирания. В един момент работата намаляла и Тони се чудел какво да прави. Приятел му предложил да се пробва в София. Тогава било най-силното време на чалгата.

Само че и доста труден период, при това безпаричен. Тони все пак решил да си пробва късмета. Приятелят се познавал с продуцента Ненчо Касъмов и ги запознал. Тони бързо взел решение и дошъл с цялото си семейство в София, пише Уикенд. Фики бил на едва 3 години, но добре си спомня, че не разполагали с много пари и трябвало да пестят. С родителите му и баба му живеели в малка квартира, около 30 кв.м. и били нагъчкани като сардели.