Неотдавна Волен Сидеров люто се присмя на известната психоложка Ани Владимирова заради увлечението й по силикона.

"Защо губите времето на хората с подобни персони?", изцепи се лидерът на "Атака" в предаването "На четири очи" бесен от смехотворния психопортрет, който Ани му направи преди изборите за президент. Колкото и да е странно, Владимирова, станала известна най-вече покрай "Биг брадър", е сред родните ВИП особи, пристрастени към пластичната хирургия - болезнена страст, която подлежи на психолечение.

Вместо да се занимава с пациентите си, 44-годишната дама е попълнила устните си със силикон, увеличила е значително гръдната си обиколка и си е скъсила носа. Някои твърдят, че така Ани се бори с кризата на средната възраст, която докарва люти комплекси на жените. Други пък смятат, че Владимирова още се опитва да излезе от дупката, в която попаднала покрай катастрофата на сина си. Преди няколко години младежът изпадна в кома и лекарите смятаха, че той няма да оцелее. Някъде към 17-ия ден от фаталната катастрофа Ани решила да се самоубие.

Записала се при нотариус, за да направи завещание и решила да се умори с глад. В деня на пророк Илия обаче от болницата й се обадили да й съобщят, че синът й се е събудил от комата. Така психоложката се спасила от намерението си да сложи край на живота си, но се обзавела с тежка психична травма, която и до днес се бори да преодолее, пише novini.bg.

Истината е, че днес Владимирова изглежда много по-добре благодарение на естетичната хирургия и се е подмладила с поне десет години. Клюкари я одумват, че си е хванала и младо гадже, тъкмо с едно десетилетие по-младо от нея.