Психоложката на "Биг брадър", която според някои гонела петдесетака и изглежда перфектно, преди година била пред самоубийствo.

Чаровната дама, която Андрей Слабаков нарече доктор Менгеле на риалити продукциите, изпаднала в тотална депресия на 12 юли миналата година, когато синът й катастрофирал тежко и изкарал 20 дни в кома. Точно когато потънала на дъното, Ани получила добри новини от болницата.

Оттогава, когато има време Владимирова, работи без пари в софийска и пловдивска клиника. "Когато съм притисната до стената, моля се на Господ. Винаги давам обет, че ще оценя доброто и ще го върна на другите хора”, сподели Ани. Днес наследникът й се възстановява успешно от инцидента. Младежът е на 22 години и е студент по биотехнологии. В Пловдив пък Владимирова дава безплатни консултации от 5 години.

На 20-ия ден от откриването на тамошна клиника, за която също работи, тя се сблъскала с друга тъжна вест. Оказало се, че шефът на лечебното заведение е болен. Открили му рак с много разсейки. „Помолих се: Боже, помогни му! Обещавам, че ако оздравее, на никого в тази клиника няма да взема пари!“, връща лентата назад психоложката. Началникът починал след 5 месеца, но Ани продължила да се труди за едното "благодаря". Тя се прехранва предимно от гигантските хонорари, които взема в риалити-форматите. Дава и платени консултации в интернет.

Във всеки случай русокосата дама е в добро финансово положение, тъй като поддържа безупречна визия, което на тези години струва доста пари. Ани е разведена от доста време. Разтрогнатият й брак продължил близо 3 петилетки. „Имам сестра, която е с 2 години по-голяма от мен. Баща ми почина, когото бях на 20″, разкрива още информация за себе си психоложката. Тя има особен професионален поглед върху семейните отношения в "Биг брадър фемили".

Една от бомбите, които хвърли, бе, че от мъжете-участници в шоуто най-сексуално й въздействал погребалният агент Веско Кузмов от Пловдив, което предизвика доста смях сред публиката на един от първите лайфове.

източник: в. Женски Тайни