Крум е любим играч на племето си, споделиха в предаването “Преди обед” представители на екипа, който стои зад “Сървайвър-Камбоджа”.

В индивидуални психологически профили те разкриха, че певецът е любимец, защото не влиза в конфликти, а вместо това постоянно забавлява членовете на племето си. Той поддържа динамиката и доброто настроение в лагера, пее постоянно, танцува – всичко, което е и в реалния живот. Това е причината всички много да го харесват и да искат да го имат в отбора си, съобщават от Планета ТВ.

Според психолога за Крум най-важно е да забавлява другите, тъй като той такава позиция заема и в обществото. Поведението му в племето е както, когато е на участие – весел и център на купона. Въпреки че е в условия на оцеляване сред спортисти и опитни играчи, Крум успява да надскочи човешките възможности и показва невероятни усилия, които полага, за да върви напред в играта.

Крум зарадва феновете си с нова песен, която презентира преди броени дни. Във видеото към нея участие взимат част от най-емблематичните за “Сървайвър” участници както от настоящия сезон, така и от предходни, пише signal.bg.