Тъмна и мрачна тайна крие зад ведрата си усмивка и щастливо излъчване тв водещата на “Горещо“ Венета Райкова.

Оказа се, че в рая съвсем не е толкова прекрасно и скандалната журналистка всъщност има сериозни проблеми. Чаровната блондинка е станала жертва на психично болен маниак, който денонощно я тормози, пише списание Блясък.
Венета Райкова.

Пред изданието звездата разкрива, че вече месеци наред към нея са отправяни сериозни заплахи и обидни сексуални предложения. Маниакът, който ставал все по-агресивен, вече не се задоволявал само да я притеснява с обидите си, но и заплашвал да я убие. Достатъчно основание устатата журналистка да се притесни за живота си.

Както тя самата разкрива, тормозът започнал преди няколко месеца с неприлични сексуални предложения и намеци. След това започнали и заплахите за убийство. И тревогите на Венета далеч не са лишени от основание, предвид факта, че преследвачът й е бил задържан преди години за друго убийство. Освен това, маниакът страдал от психични проблеми и има поставена психиатрична диагноза.

Какво точно е отключило психичните му проблеми и защо е насочил вниманието си към тв водещата, която е доста популярна с това, че често обича да провокира своите гости, засега не е известно. Ясно е обаче, че Райкова е предприела действия да се защити от преследвача си, а несъмнено и семейството си. Дали Венета е наела гардове да я пазят, или се движи с полицейска охрана със сигурност скоро ще се разбере, пише kliuki.bg.