Фолкзвездата Анелия наби ловците на автографи минути след като слезе от сцената на лайфстайл награди, където взе приза за цялостно творчество, видя „Телеграф“. Момчетата причакваха известните личности пред залата в столичен хотел, където се проведе церемонията, за да си направят снимки с тях. Така помолиха и пайнерката, след като тя излезе със статуетката си.

Тя беше в страхотно настроение от радостната вест и дори се пошегува с тях, като ги попита: „Утре имам рожден ден, какво ще ми подарите“. После ги помоли да се наредят всичките за обща снимка, тъй като бърза и няма да може да позира с всеки поотделно. Това обаче изглежда не им допадна и те започнаха да я наричат с обидни епитети и дори да я псуват. Това моментално развали празничната еуфория, а за да не стане още по-голям скандал, колежките й Бони и Гергана тръгнаха да я успокояват.

През това време някой от „ловците“ набързо излязъл и наритал колата на певицата, която я чакаше пред входа на заведението. Щом излезе и видя следите от обувките им около задния номер на возилото, Анелия буквално побесня. Остави наградата си и хукна отново във фоайето на хотела, за да се разправя с тях.

снимка:инстаграм

След като всичките мълчаха и не отговориха на въпроса й кой го е направил, изпълнителката на „Гъзарка“ хвана шапката на единия и с нея започва да ги шамаросва наред. След като изля набраната отрицателна енергия, тя набързо се раздели с Бони и обяви на висок тон, че с Гергана отиват в полицията, за да пусне жалби срещу тях.