„Пъфи, грижи се за бебетата ми“. Това били последните думи, които Пъф Деди чул от Ким Портър. Шест месеца след загубата на бившата му съпруга, рапърът се появи на корицата на „Essence“, където разказа как се справя с отглеждането на децата без нея.

Изпълнителят разказва, че една нощ решил да ѝ се обади, за да я чуе как е. Тогава разбрал, че ѝ е лошо и има грип. Няколко дни след това тя е намерена мъртва в дома ѝ. Рапърът признава, че научавайки новината за смъртта ѝ, започнал да плаче и му се искало да крещи, но бързо се сетил за последните думи на Ким и помислил първо за децата. Тогава си казал, че трябва да се овладее заради тях.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diddy (@diddy) on

„Изпратих хора в различни посоки, за да се уверя, че няма да научат от новините или социалните мрежи... Трябваше да стигна до училището, за да намеря Куинси, което е разположено в Атланта. Крисчън летеше със самолет и нямаше обхват“, спомня си той за паниката му в онзи момент.

Диди коментира, че след смъртта на Портър получил подкрепа от много хора. „Това е доказателство що за човек бе тя“, изтъква той. „Тя беше незабравима“, добавя той. „Аз съм баща на пълен работен ден“, категоричен е изпълнителят. По думите му, след смъртта на бившата му съпруга той се е сближил повече с децата и се опитва да прекарва повече време с тях. Пъф Деди се е снимал заедно с шестте си деца за списанието, пише tialoto.bg.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diddy (@diddy) on