Криско се провали в желанието си да се покаже като истинска поп звезда и да пее с класически музиканти на голям концерт, който трябваше да отдаде почит на българската музика. Изявите му днес в Бургас и на 10 юни в Плевен са отменени, обяви рапърът, чу Hotnews.bg.

Според официалното съобщение на домакина на днешната му изява -Летният театър в Бургас пари за билетите ще възстановяват, от местата, от които са закупени. Репортерска проверка на Дарик Бургас показа, че всъщност причината е много слабият интерес към изявата на рапъра с Разградския симфоничен оркестър.


Криско обаче обясни в инстаграм, че причината за отмяната на изявата е техническа, но не навлезе в повече подробности. Той също се зарече, че концерти в Бургас и Плевен все пак ще има, но не обяви дати. Явно обаче е излъгал, след като парите за билетите се възстановят, а не се пренасят за друга дата. Вчерашният концерт във Варна показа миш-маш от български хитове и патриотични песни от времето на Възраждането.

В Летния театър в морската столица се чуваха вяли ръкопляскания. Очевидно е желанието на габровския рапър да подражава на Слави, като пее вечни български песни като „Къде си вярна ти любов народна”, но засега начинанието му търпи пълен провал.