"Тази до кога ще се напъва, няма ли да разбере, че певица от нея няма да стане". Този коментар под първата песен за „Пайнер“ на инфлуенсърката Биляниш изцяло обрисува хейта, с който феновете на чалгата посрещнаха дебюта й. Те са категорични, че стилът й на пеене наподобява силно този на Ани Хоанг и тя няма никакво излъчване, да не говорим за собствен почерк.

Пишман певицата, която наскоро изостави бащата на детето си заради нова любов, представи „Няма те, няма“ преди броени дни, като видеото към парчето е вече изгледано от близо 302 хиляди потребители в YouTube. Зад песента стоят пък самата Биляна и колежката й Десита, които са автори на текста. Музиката е на Ненад Йованович, аранжиментът – на Деян Асенов, а режисьор и сценарист на видеото е Виктор Антонов.

Въпреки че около дебюта на Лазарова се вдигна немалко шум и самата певица дори се прибра от екскурзия в Дубай за събитието, феновете не останаха впечатлени от „Няма те, няма“. В причина за това вероятно се е превърнало притеснението на Биляниш, заради което слушателите коментираха, че не й достига магнетичното поведение пред камерата.

„Митко Пайнера: искаш ли да пееш със гласа на Ани Хоанг Биляна: да искам“.“По-празен поглед не знам дали съм виждала. Никакво излъчване няма това момиче“, са част от другите коментари.“ Всички успели се махат от пайнер и всички провали влизат в Пайнер“, обобщава провала Христо Стоянов.