Дизайнерката Мегз се изложи като домакиня в своята вечеря в „Черешката на тортата”.

Тя държа гостите си на студено в двора на баровския комплекс, в който живее, повече от час, защото не успя да се приготви навреме. Накрая Орлин Горанов не издържа и с възгласа: „Че аз гадже не съм чакал цял час” позвъни на вратата на обърканата домакиня.

Тя първоначално не пожела да отвори на гостите си, но след увещания склони. Те завариха мръсен и неподреден апартамент и дори сами си сложиха масата, докато Мегз набързо направи зелена салата, гарнирана с нар.

Причината за излагацията бе желанието на дизайнерката да сготви твърде сложно и екзотично меню, което никога не бе правила. Еленското месо трябваше да бъде поставено в яйца от щраус, които обаче създадоха много проблеми на готвачката.

Тя ги пробиваше с флекс и бормашина, а жълтъците и белтъците се разхвърчаха из цялата кухня и дори по тоалета и косата на Миглена Каканашева, каквото е цялото име на моделиерката.

Тя не успя да поднесе и десерт с шоколадова кошница, с което изнерви дори спокойният шеф Манчев, който строго я посъветва да се придържа към по-простите неща.