Топ красавица е новата жена до водещия Александър Кадиев - Ивелина Чоева. Според упорити слухове водещият на "Преди обед" и хубавицата дори са заедно на екзотична ваканция в Доминиканската република. Едва ли знаете обаче, че двойката има официална снимка, датираща много преди медиите да разберат за връзката им.

Хубавата Ивелина се радва на изключителен успех - включена е само преди дни в престижната класация "30 под 30" за 2020 г. на списанието за бизнес и финанси "Форбс България", съобщава ПИК. 23-годишната хасковлийка е класирана от журито в категорията "Социално предприемачество" със своето Сдружение "Помощ за теб". От "Форбс" посочват, че за тях това са 30-те българи, които имат всички необходими умения и горят от желание да променят света. Ивелина е била удостоена с тази чест заради безплатното мобилно приложение за жени и деца - жертви на домашно насилие, създадено от нея.

"Аз лично не съм била жертва, но близки приятелки бяха в подобна ситуация. През 2018 се запознах със статистиката в България и си оказа, че страната ни е в члените места не само в Европа, но и в света. Започнах да работя с айти екипи, които довършиха приложението. В него събрахме всякаква информация с помощни центрове, национални спешни линии, бутон за локализация на жертвите и успяхме да направим нещо, което да бъде полезно не само на жертвите, но и на техни приятили. Смятам, а и не само аз, че не се дава достатъчно гласност на проблема и не се прави достатъчно за неговото разрешаване", разказва приятелката на Кадиев в специално заснето видео за "Forbes".

Самият Сашо Кадиев лично се е включил в каузата на изгората си, но когато е направил това никой не е подозирал, че има връзка с нея. През март миналата година двамата са застанали прегърнати пред обектива в специална фотосесия за популяризирането на приложението.

"Насилието трябва да спре! Мъже, бъдете нежни, разбиращи, любящи. Жените са единственото красиво и любящо в живота ни. Те са нашите майки, приятели, колеги, нашите любими. Нуждаем се от повече МЪЖЕ, които имат куража да застанат ДО жените, а не срещу ТЯХ", обявил се е тогава в подкрепа на делото на приятелката си Кадиев.

Освен на модния подиум и пред фотообективите, предприемчивата манекенка се оказа и творческа натура. Ивелина изработва ръчно свещи във формата на женски тела, на които Кадиев направи онлайн реклама неотдавна.

Един от най-големите модни успехи на Ивелина пък е корицата й на най-популярното списание за мода в света – VOGUE. 21-годишната българка е била лице на модната библия в Украйна. 12-те кадъра за ексклузивната фотосесия са били реализирани в Париж, в студио Deux Choses Lune. Главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив директор Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е изключително изчистена, а основен акцент в нея са бижута от последните колекции на престижни брандове като Bvlgari, Chopard и Cartie.