Българка е в жестока напдпревара за 25 000 долара и това да стане корица на престижното мъжко списание Maxim, научи HotNews. При това не за някое от балканските или европейските издания. Бившата адреналинка Ени оглавява класацията за най-желано голо тяло в САЩ,  като в състезанието участват над 1000 участнички. Тя е първа в една от категориите на изданието, надпреварата все още върви, като наградния фонд за победителя е 25 000 долара.

Миналата година в същата класация в челния топ 10 се класира една от най-красивите танцьорки у нас - Елена Виан, която е и професионален модел. Съвсем малко не достигна на нашенката да грабне голямата награда.

Елена Виан е първата българка, която участва в конкурса на Maxim и за малко да стане първа.

Екс-адреналинката Ени също реши да трупа слава в класацията на американското списание.

Ени стана руска компаньонка

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evgeniya Radilova (@evgeniyaradilova) on

„Да бъдеш на корицата на MAXIM е постижение, за което повечето момичета мечтаят. Ангажиментите със сигурност ще се увеличат след една такава позиция — момиче от корицата за 2018 година. Самата фотосесия и работата с добрите в бранша е ценен опит”, коментира Ени.

Адреналинката Ени каза заветното "Да"

Ени е сред първите адреналинки на „Господари на ефира” и е на път да се превърне в тотална сензация в САЩ. Преди години тя дори напусна БГ предаването, за да гони дивото и се премести в Америка.
Адреналинката заряза участието в „Господарите”, обучението в НАТФИЗ и реши да превзема в Холивуд. Оттогава досега тя е една от най-успелите българки в Америка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Evgeniya Radilova (@evgeniyaradilova) on

Участва в „Закон и ред”, след което е наградена с няколко отличия за други филми. А преди броени месеци получи и награда за образа на изкусителна кръвопийца на фестивала „Вампирела”. Хубавата Ени получава, освен корица на Maxim, гореща фотосесия, 25 000 долара и договор с едно от най-известните мъжки списания. Останалото, както казват, е история — красавицата вписа със златни букви името си до тези на Кейт Ъптън, Тейлър Суифт, Ева Лонгория, Алесандра Амброзоио, Джесика Алба и много, много други...