Бившата любов на Евелин Банев – Брендо, манекенката Снежина Вълкова го смени с шеф-готвач. Скандалната блондинка е намерила нова любов! Името му е Любомир Томов и е готвил в най-скъпите ресторанти в света. Снежина сама издаде новата си любов, като показа букета, който е получила за Св. Валентин. Двамата за заедно от година, но до сега не са показвали връзката си. Снежина, която е една от първите манекенки със силиконов бюст, следва навсякъде по света гаджето си, когато той има работни ангажименти.

Повече от десетилетие Вълкова бе определяна като най-сексапилната родна манекенка. Имаше връзка със сина на убития бос на СИК Стоил Славов – Жоро Главата. Тя е първата любов на Валери Божинов. След това той тръгна с Алисия. Вълкова имаше афера и с фризьора Венелин Кондаков. Преди няколко години бе изловена да се целува страстно в столично заведение с Брендо. Снимките станали публични, навличат беда на манекенката и тя светкавично замина за САЩ, където живя години наред.

След завръщането си Снежина сложи край на връзките си с лоши момчета и показа, че живее като обикновено момиче. Според запознати новата любов на Вълкова е обикновено момче. По-млад е от нея, не е милионер и не пропуска възможността да й го покаже, пише „България Днес“.

Снежина се разболяла от анорексия заради Брендо

HotNews научи, че в последно време красавицата се изявява като блогър. Тя развива страницата си snejinavalkova.com – блог, в който е събрала личната си колекция от текстове, които е писала през годините. "Никога не съм харесвала думата “писател” и макар, че пиша от дълго време, предпочитам да представя себе си като автор. Tекстовете, които ще имате възможност да прочетете са инспирирани от личното ми усещане за света, от опита ми с противоречията до които се докоснах, от “наученото”, за което винаги съм имала сензитивността да позная, а не пропуснах да му дам шанс. Бих могла да обвържа всеки текст с лична история, но не изпитвам необходимост да бъда дотолкова пунктуална. Не искам да адаптирам стойността на написаното с конкретика изразена в имена и събития, защото неимоверната сила на духа, с който създавам текстовете си, достига отвъд тази подробност. Блогът, като платформа на моя авторски труд е за тези, които вече ме познават, за тези, които искат да ме “срещнат”, и другите, които биха желали да ме забравят, защото някъде там в думите са открили истина, от чиято жестокост боли", разяснява моделката.