Сватбеното пътешествие е прекрасно преживяване за всички младоженци.

При двойките от „Женени от пръв поглед” то е малко по-различно, защото именно това е моментът, в който те ще останат заедно за по-дълго, ще имат възможността да се опознаят и да натрупат първоначални впечатления един от друг.

Както е в живота, опознавайки някого, в него срещаме добрите и лошите му качества. Именно това се случва с трите двойки.

След еуфорията от сватбата с непознат, те вече имат време да се посветят на опознаването и да разберат, че не всички качества в другия им харесват. В епизода във вторник ще видим първите конфликти между двойките, съобщава Нова тв.



Георги ще бъде максимално откровен с Гергана и ще признае причините, поради които не е успявал да създаде здрава връзка до сега. Антония ще прави забележки на Атанас за отношението му към нея.

Стефан и Светлана ще се сблъскат с първото си семейно предизвикателство, което ще се окаже непреодолимо, но ще подходят с оптимизъм, като си обещаят това да е и последното такова.

Освен малките разногласия, трите двойки ще се отдадат и на приятните емоции, които предлага сватбеното пътешествие. Една емоционална среща ще просълзи Атанас - срещата със сестра му, която живее в Испания и не успя да присъства на сватбата им. Георги и Гергана ще направят експеримент, като махнат халките си и позволят да им гледат на ръка.

Гери е много привлечена от хиромантията, а предсказанията на специалиста ще шокират дори скептичния Георги. Стефан и Светлана ще сбъднат една от мечтите си и ще плуват с делфини.