Футболистът ни Галин Иванов е разпокъсан между два от най-големите отбора в Унгария. Въпреки слуховете, че ще се завърне в български отбор, спортистът е пред сериозна дилема. За него наддават първите в елита Ференцварош и Академия Пушкаш, които са шести в класирането.

Атакуващият полузащитник в момента е свободен агент. Договорът му с унгарския "Халадаш" бе прекратен след изпадането на тима от елита на местния футбол. Договорът му с тях бе до лятото на 2020 година, но в него имаше специална клауза. Тя бе за автоматичното му разтрогване, ако "Халадаш" не успее да остане в елита.
Запознати припомнят, че Галин бе желан на "Герена" и през зимата, но тогава предпочете да продължи кариерата си в Унгария. Там изигра 15 мача, в които отбеляза 2 гола и се отчете с три асистенции.
Футболистът трябва да вземе решение до седмици. В момента той почива след мачовете на националния отбор с Чехия и Косово от евроквалификациите. Иванов не взе участие в първия двубой, а във втория бе на терена 90 минути и беше една от водещите фигури в играта.